Niks om aan te trekken?

Welke vrouw kent het niet: een kast vol met kleding, maar niets om aan te trekken. Dat is waarschijnlijk iets wat mannen nooit zullen begrijpen.

 

Soms is het al lastig om op een doordeweekse dag een outfit te kiezen, laat staan als je kleding moet uitzoeken voor een fotoshoot!

 

Gelukkig geef ik je voor de shoot een heleboel tips over de styling van je shoot. Tijdens het adviesgesprek vooraf zullen we het hebben over welke stijl je aanspreekt en hoe je wilt worden gefotografeerd. Ik leg uit welke kleding wel en welke kleding niet werkt tijdens een shoot. Je krijgt van mij na het gesprek een folder toegestuurd waarin je alles nog eens rustig terug kunt lezen.

 

Zo kan je op je gemak de juiste kleding uitkiezen voor je shoot.

Je zult zien dat je voldoende geschikte kleding in je kast hebt voor jouw shoot.  En zo'n shoot is natuurlijk ook altijd een mooi excuus om die ene mooie jurk te kopen die je laatst hebt gezien.

 

Naar je shoot neem je in elk geval 5 verschillende outfits mee. Het is altijd handig om wat kleding mee te nemen die je kunt mixen en matchen met andere kledingstukken. Zorg voor wat afwisseling qua kleuren. Bijvoorbeeld een zwarte set, een set in lichte, natuurlijke kleuren en dat leuke cocktailjurkje dat al jaren in de kast hangt.

 

Hier heb ik een alvast een aantal do's en dont's voor je op een rijtje gezet:

Do's:

- kleding waar jij je prettig in voelt

- kleding die de vorm van je lichaam benadrukt (formfitting)

- kleding met een v-hals of lage neklijn

- kleding passend bij de kleur van je ogen

 

Dont's:

- drukke prints of patronen

- wijdvallende kleding

- kleding met een hoge neklijn of een col

 

In mijn studio heb ik ook een kledingrek vol met allerlei prachtige vintage kledingstukken in verschillende kleuren. Van korsetten tot tule rokken. Neem bijvoorbeeld zelf een eenvoudige zwarte top mee. Die combineert perfect met de zwarte tule rok uit mijn verzameling. Zo maak je van iets simpels ineens een extravagante outfit. Een beetje van jezelf en een beetje van mij.

 

Samen zorgen we er voor dat de styling perfect is voor jouw droomshoot!