Glam the dress

'Trek jij voor mij nog een keer je trouwjurk aan?' Dat was de oproep die ik een tijdje geleden op Facebook deed. Deze vraag heeft wel wat teweeg gebracht, wat kreeg ik een boel reacties! 

 

Want wat doe je eigenlijk met je trouwjurk als de grote dag er op zit? Veel verder dan naar de stomerij en daarna een kast of doos op zolder komen de meeste jurken niet. En dat is best jammer, als je bedenkt dat dit toch de jurk is die je het allermooist vond. En waarin je je die dag zo speciaal voelde.

 

Drie vrouwen hebben na mijn oproep een 'Glam the dress' shoot gedaan. Alledrie hadden ze een ander verhaal. De een was al 14 jaar geleden getrouwd, de ander veel korter geleden. Drie totaal verschillende vrouwen en drie totaal verschillende shoots. En alledrie straalden ze weer in hun jurk.

 

Tijdens een glam the dress shoot maak ik portretten van jou in je trouwjurk. Je hebt geen stress meer van de dag zelf en het kan allemaal net wat speelser en losser dan de geposeerde plaatjes op je trouwdag. En ik zorg er voor dat je je weer net zo mooi voelt als toen, of misschien nog wel mooier.

 

Doe deze shoot vlak na je trouwdag om nog even na te genieten. Of bijvoorbeeld na een aantal jaar om je trouwdag te vieren. Of misschien wil je je jurk gewoon nog een keer aan voordat je deze weg doet. Wat de aanleiding ook is, ik verzeker je dat het een ervaring is om nooit meer te vergeten.

 

Wil jij ook een 'Glam the dress' shoot ervaren en nog een keer schitteren in jouw jurk? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.