Make-up voor je fotoshoot

Kom je bij mij voor een fotoshoot, dan hoort daar ook make-up en haarstyling bij. En dat is niet om je er heel anders uit te laten zien. Want je wilt jezelf natuurlijk wel herkennen op je portretten.

 

Ik gebruik make-up vooral om er voor te zorgen dat we jou als je mooiste zelf kunnen laten zien op de foto's.

 

Tijdens het adviesgesprek dat we hebben zal ik je vragen hoe je wilt worden gefotografeerd en welke stijl je aanspreekt. Vervolgens zal ik je uitleg geven over de styling, waaronder ook haar en make-up. Op die manier weet je een beetje wat je kunt verwachten en kan je ook al nadenken over hoe je het graag zou willen hebben.

 

Op de dag van de fotoshoot zelf zullen we beginnen met je haar en make-up. Dat is meteen een mooie manier om elkaar wat beter te leren kennen en je op je gemak te voelen.

 

Om te beginnen zullen we een basis aanbrengen om je huid mooi stralend en egaal te maken. Vervolgens gaat de aandacht uit naar je ogen. Want die zijn bij een portret het allerbelangrijkste. 

 

Daarbij geldt dat jij de hele tijd volledige controle hebt over je look. Draag je normaal nooit make-up en ben je bang dat het snel te veel wordt, dan houden we het op een natuurlijke look.

Maar misschien wil je juist wat meer drama, dan maken we de make-up wat zwaarder. Ook kunnen we met een natuurlijke look beginnen om de make-up verderop in de shoot wat zwaarder te maken.

 

En mocht je liever zelf je haar en make-up doen, dat kan natuurlijk ook. Ik zal je in dat geval tijdens het adviesgesprek wat tips geven over producten en kleuren.

 

Het allerbelangrijkste is dat jij er zo mooi mogelijk als jezelf uit ziet zodat je verliefd kunt worden op je prachtige portretten en op jezelf.