The power of prints

In dit digitale tijdperk blijft heel veel ook in die digitale wereld. Want zeg nou eens eerlijk, hoe vaak print jij je foto's nog? Meestal staan ze alleen op de laptop of op je telefoon.

En zo af en toe pers je er misschien nog eens een vakantiealbum uit, maar dan heb je het vaak wel gehad. Komt dit je bekend voor?

 

Je moet er toch niet aan denken dat je laptop het begeeft of dat je telefoon in de wc valt!  

Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je backups hebt of dat je je foto's in de cloud zet. Maar er is nog een andere oplossing.

 

Zorg er voor dat je die speciale foto's, die je heel dierbaar zijn, gewoon als een ouderwetse hardcopy hebt. En daarmee bedoel ik: print die foto's!

 

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het echt een heel ander gevoel is om een foto in je handen te hebben dan diezelfde foto op een klein schermpje te bekijken. Als ik klaar ben met het bewerken van een prachtig portret, dan kan ik haast niet wachten tot ik de print thuisgestuurd krijg. Het is altijd weer een feestje om de prints uit te pakken. Ze te kunnen vasthouden en bekijken.

 

Dat is ook de reden dat je bij mij jouw portretten altijd geprint op hoogwaardig fotopapier krijgt. Hang ze aan de muur in een mooie lijst of bewaar ze in een prachtige doos. Zo kan jij nog heel lang elke dag genieten van de prachtige portretten.