Dansfotografie

Met een dochter die al jaren aan ballet doet, heb ik inmiddels een behoorlijke verzameling dansfoto's in mijn portfolio. Ik probeer in ieder geval elk jaar een keer tijdens de les te fotograferen. Het is heel leuk om de oude foto's er weer eens bij te pakken en te zien hoe ze letterlijk en figuurlijk allemaal zijn gegroeid. 

Een tijdje geleden mocht ik ook de voorbereiding van de voorstelling vastleggen. Dat leverde weer hele andere, maar ook leuke en interessante beelden op.

 

Op 3 juni vond 'de middag van de fotografie' plaats in het Eemhuis in Amersfoort. Er was die middag ook een workshop dansfotografie. Die kans kon ik natuurlijk niet laten liggen, dus ik heb meegedaan.

 

Ik heb weer wat nieuwe dingen geleerd en mooie plaatjes kunnen schieten. Altijd leuk ook om weer andere fotografen te ontmoeten en van elkaar te leren.