Hoe wil jij graag worden gefotografeerd?

Jouw portretsessie draait maar om 1 ding. En dat is jou een onvergetelijke ervaring bezorgen en prachtige portretten van jou maken. Alles in mijn werkwijze is daar volledig op gericht

 

Als je jouw portretsessie hebt geboekt, dan plannen we eerst een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, hoe je graag wil worden gefotografeerd en met wie, wat je aanspreekt en hoe je je het beste kunt voorbereiden. Op deze manier leren we elkaar meteen een beetje kennen. Ik heb een blog geschreven over welke kleding je het beste mee kan nemen naar de shoot

Je krijgt van mij na het gesprek ook nog informatie toegestuurd zodat je het nog een keer op je gemak na kunt lezen. Wel zo makkelijk. 

 

De fotoshoot

De dag van de portretsessie begint met styling, haar en make-up. Samen bekijken we welke kleding je hebt meegebracht en ontwerpen we jouw sessie. En misschien wil je ook wel gebruik maken van de verzameling vintage kledingstukken uit mijn studio. 

 

Tijdens de sessie is er ruimte voor meerdere kledingwissels en ik begeleid je de hele sessie. Ik laat je zien welke poses het beste werken en samen maken we er iets heel moois van. Het gaat tenslotte niet alleen om het eindresultaat, maar ook om de ervaring van de shoot zelf. Kijk alvast even in mijn blog over een belangrijke poseertip. Na je portretsessie bij mij zal je voortaan altijd beter op foto's staan, want wat ik je leer gaat gewoon met je mee.

 

De voorbereiding en de shoot duren samen ongeveer 2 uur.

De reveal

Na de portretsessie zit het werk voor jou er op en kan het nagenieten beginnen.  Ik ga aan de slag met het bewerken van jouw portretten. 

Dit doe ik in mijn eigen specifieke stijl. De allermooiste portretten print ik op prachtig fotopapier en voorzie ik van een passe-partout. Deze passe-partouts passen in een prachtige bewaardoos en je kunt ze ook laten inlijsten. 

 

Na ongeveer een week kom je terug naar de studio voor de onthulling van jouw prachtige portretten. Het liefst zou je ze waarschijnlijk allemaal mee naar huis nemen.

 

Jij kiest de portretten die jij graag wilt hebben en zo stellen we je pakket samen. De gekozen portretten krijg je ook digitaal.

Je kunt jouw portretten na betaling meteen mee naar huis nemen. 

Kan jij niet wachten om een shoot mee te maken en prachtige portretten van jezelf te hebben? Neem dan contact met mij op, dan plannen we jouw sessie!

 

Mail mij via info@jennybergwerff.com of bel mij op 06-8 22 99 197.


Ik ben fotograaf met een eigen fotostudio in Amersfoort. Ik ben gespecialiseerd in studioportretten en onderwaterportretten.

Neem een kijkje op mijn site, in mijn portfolio en op mijn blog.

 

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor een portretsessie of een onderwatershoot, neem dan gerust contact met mij op.

Stuur mij een mail via info@jennybergwerff.com of bel mij op 06-8 22 99 197.

Je kunt mij ook volgen op Facebook